Op onze woorden kunt u vertrouwen

Vertaalbureau M. Sleijster vertaalt uw Nederlandse documenten naar correct Engels, in duidelijke taal die door al uw buitenlandse klanten en zakenrelaties wordt begrepen. Engelstalige teksten vertalen wij voor u naar correct en helder Nederlands.

Contact

Naast vertalen voeren wij tevens redactiewerk uit en werken wij als copywriters aan het opstellen van originele teksten.

Neem direct contact op met de vertaalspecialisten van Vertaalbureau M. Sleijster in Nijmegen - bel 06-12 03 80 51.

Doelgroepgerichte vertalingen

Als vertaalspecialist houden we bij het vertalen van teksten altijd rekening met uw doelgroep.

Wij vragen daarom altijd voor wie de tekst bedoeld is, zodat wij onze schrijftaal daarop kunnen aanpassen.

Tekstcorrecties en redactiewerk

Soms voldoen (door buitenlandse relaties) aangeleverde Engelse teksten niet aan uw eisen. De boodschap komt niet duidelijk over of de schrijftaal past niet bij uw doelgroep. In deze gevallen herschrijven wij de teksten in de communicatiestijl die u wenst. Het kan ook zijn dat u al een tekst heeft waar u tevreden over bent, maar waarvan u toch graag wilt dat een vertaalspecialist er met een taalkundig oog naar kijkt.

Copywriting

Dankzij onze uitgebreide ervaring die wij in de afgelopen twintig jaar hebben opgedaan met het vertalen van Nederlandse en Engelse teksten, weten we precies wat wel of juist niet aanspreekt. Wij helpen u graag bij het opstellen van een originele tekst in het Nederlands of Engels voor bijvoorbeeld brochures of technische handleidingen.